Fotoğrafa Çerçeve Ekleme
SeoForum.yetkinforum.com :: www.Biyen.net - Video & Grafik :: Photoshop Dersleri ( PhotoShop Lessons )
1 sayfadaki 1 sayfası
Fotoğrafa Çerçeve Ekleme
Fotoğrafa Çerçeve Ekleme
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] @ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] @ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Misafir- Misafir
Geri: Fotoğrafa Çerçeve Ekleme
Evet bana ait..Buna özel kendi sitem olduğu için hepsini bn hazırladım.Sh€zofr€N demiş ki:Tam anlayamadım ama sağol (anlatım sana mı ait?)
Ayrıca anlamadıın yeri sorarsan sevinirim.Böylece baskalarıda anlamassa öğrenmiş olur.
Misafir- Misafir
1. anlamadığım yer videonun başlarında altyazıların küçük olmasından hangi işlemleri yapacağımızı tam anlamamam 2.ise layer nedir?
Yeni başladığım için bilmiyorum da
Misafir- Misafir
1. Bunun için özür diliyorum çünkü bnde sonradan farketmiştim yazıların küçük olmasını ama farketdiysen dier videolarda o tarz bi sorun yok.Sh€zofr€N demiş ki:1. anlamadığım yer videonun başlarında altyazıların küçük olmasından hangi işlemleri yapacağımızı tam anlamamam 2.ise layer nedir?
2. Layer şöyle açıklim.Eğer snde photoshop programı varsa onu aç ve sağ altta Layer die bi kutucuk vardır.Ama sendeki türkçe programsa Katman veya Katmanlar yazar.
Layer Resmi
Misafir- Misafir
Evet zor deil ama yeni başlayan arkadaşlar için zor olur.yasemin demiş ki:o kdr zor deil yha
Misafir- Misafir
Evet gerçekten bnm.Ben bunları kendi özel sitem için hazırladım şimdi burda siteyi sölerdim ama yasak.İstersen özel den sana sitemin adresini msj olarak yazabilirim..Havalı demiş ki:Fotoraf video gerçekten seninmi?
Misafir- Misafir
SeoForum.yetkinforum.com :: www.Biyen.net - Video & Grafik :: Photoshop Dersleri ( PhotoShop Lessons )
1 sayfadaki 1 sayfası